Aanleveren

Bij Repro Baarn gaan we voor de hoogst haalbare kwaliteit. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat het verwerkingsproces zo soepel mogelijk verloopt. Daarom stellen wij een aantal voorwaarden aan de (digitale) bestanden die u bij ons aanlevert. Komt u er niet uit, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Digitaal aanleveren

Analoog aanleveren

  • Op transparant calque
  • Als papieren originelen

Direct Mailing

Ook het produceren en versturen van uw Direct Mailing is bij Repro Baarn in goede handen. Om u een concurrerende prijs te kunnen bieden maken wij gebruik van de allernieuwste couverteermachine. Deze machine voegt, geheel automatisch, het drukwerk samen en vult de enveloppen. Op deze manier kunt u ons uw Direct Mailing dus van begin tot eind uit handen geven.

mailing

Ondertussen mogen wij o.a. de medische sector, waaronder doctoren en farmaceutische instellingen, de verzekeringsbranche en de detailhandel al tot onze klanten benoemen. Hebben wij uw interesse gewekt? …neem dan snel contact met ons op!

Kopiëren of printen in groot formaat

Machines

De digitale plotters van Repro Baarn zijn machines met zeer veel mogelijkheden. Zo kunnen ze niet alleen plotten, maar ook scannen, vergroten en verkleinen. Diverse andere bewerkingen behoren tot de mogelijkheden. Zo kunnen wij uw tekeningenarchief inscannen en op cd-rom archiveren. Ook het inscannen van A4 en A3 en archiveren kunnen wij voor u verzorgen, vraag om een offerte.

Grootformaat printen in kleur

Om uw presentaties of werktekeningen meer allure te geven, beschikt Repro Baarn over een A0 kleurenscanner gekoppeld aan een A0 plotter. Op deze wijze kunnen wij zelfs uw gekleurde origineel kopieëren (t/m A0++).

Onze mogelijkheden:

  • A2 t/m A0++ installatie tekeningen
  • kleurkopie : 90 x 600 cm
  • digitaal aangeleverde full colour posters.

Haal- en bezorgdienst

Repro Baarn heeft een eigen gratis haal- en bezorgservice (uiteraard binnen redelijke afstand van ons bedrijf). Wij versturen uw tekeningen naar uw opdrachtgevers of afnemers tegen normaal post-tarief, zonder verdere behandelingskosten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.