Familiedrukwerk | geboortekaartjes | trouwkaarten | uitnodigingen

Wat is familiedrukwerk?

Familiedrukwerk is eigenlijk een wat achterhaalde naam voor alle gedrukte en geprinte documenten die betrekking hebben op een gebeurtenis in de privésfeer. Als we de levensloop van mensen aanhouden, hebben we het over geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen voor borrels, feesten en partijen, rouwkaarten en bedankkaarten. In ons vak maken we onderscheid tussen drukwerk en printen en bij familiedrukwerk is bijna altijd spraken van een printopdracht, aangezien de oplages niet groot genoeg zijn om het te laten drukken.

Geboortekaartjes

De geboorte van een kind is een blijde gebeurtenis, dat je graag met iedereen deelt. Vandaar het geboortekaartje. En waar tegenwoordig de meeste gebeurtenissen online worden gedeeld, is het geboortekaartje nog steeds de manier om familie en vrienden te laten weten dat uw kind op de wereld is. En waar de namen van kinderen in de loop der jaren aan trends onderhevig zijn, zijn ook de geboortekaartjes steeds weer anders. Uw kind is uniek en dat mag het geboortekaartje ook zijn. Bij Repro Baarn kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Van klassiek tot modern, van ingetogen tot frivool. We verzorgen het graag voor u.

Trouwkaarten

Een huwelijk is een feestelijke gebeurtenis, maar wat een hoop geregel! Gelukkig kunt u heel wat werk neerleggen bij Repro Baarn. Op persoonlijke wijze helpen we u bij het kiezen van een mooie kaart en zorgen we ervoor dat de kaarten op tijd worden verzonden naar de adressen die u geschreven of digitaal bij ons kunt aanleveren. Indien u liever zelf de kaarten verstuurt, kan dat natuurlijk ook. Vraagt u gerust naar alle mogelijkheden die we u hebben te bieden.

Uitnodigingen

Of het nu gaat om een examenfeestje of een familiereünie, een jubileum of een babyborrel; wij maken voor u de uitnodiging die erbij past. Ook zorgen we ervoor dat alle informatie erop staat. Niets is zo vervelend als een uitnodiging waarop de aanvangstijd of de locatie ontbreekt. Wij denken met u mee, geven advies over het papier, de enveloppe en verzendmogelijkheden. We kunnen ook het gehele traject voor u uit handen nemen.