Premiums, relatiegeschenken en promotieartikelen bij Repro Baarn

Premiums

Een ander woord voor premium is giveaway. Het feit dat er geen fatsoenlijk Nederlands woord voor is, zegt genoeg over onze volksaard. Toch is er in Nederland volop behoefte aan originele premiums. Bij Repro Baarn kunnen we die voor u verzorgen. En anders dan bij tal van andere aanbieders, zit u bij ons niet vast aan een minimale oplage. Ook heeft u bij Repro Baarn net iets meer keus en krijgt u meestal nog een alternatief aangeboden waar u zelf niet zo een-twee-drie aan had gedacht.

Relatiegeschenken

Als u eens iets anders wilt dan een bloemetje of een flesje wijn, kunnen we u bij Repro Baarn vast helpen. Een echt relatiegeschenk draagt een boodschap in zich en is onderscheidend. Wij denken graag met u mee hoe u uw relaties op een passende wijze een blijk van aandacht en waardering kunt geven. Bij Repro Baarn beschikken we over technieken waarmee we op nagenoeg elke vorm en ondergrond uw logo en uw boodschap kunnen plaatsen. Dat biedt mogelijkheden waar u zelf misschien nog nooit aan heeft gedacht.

Promotieartikelen

Bij Repro Baarn hebben we vakmensen die op elke ondergrond wel een tekst, beeld of logo kunnen drukken. Dat biedt mogelijkheden. Zo verzorgen we hesjes voor de parkeerwachten bij een evenement, bedrukken we de kopjes en mokken voor een cateringservice en hebben we paraplu’s voorzien van een vrolijke reclametekst voor als het toch gaat regenen. Voor ons is geen idee te gek en indien u zelf even vastloopt in uw creativiteit, denken we graag met u mee.

Flexibiliteit en service

De markt van relatiegeschenken en promotieartikelen wordt overspoeld door allerlei aanbieders via internet. Vandaag besteld, morgen in huis. Mits op voorraad. Mits in een bepaalde kleur. Mits in een bepaalde oplage. Bij Repro Baarn moeten we het daar niet van hebben. Onze meerwaarde zit in kwaliteit, service en advies. U kunt gebruik maken van onze jarenlange ervaring, waardoor we precies dat artikel kunnen leveren waar u het best mee scoort. Wilt u eerst een paar monsters proberen, dan kan dat. We maken altijd even een digitale proefdruk, voor we de complete bestelling leveren. Het gaat erom dat u enthousiast bent over het resultaat en daar zetten we ons persoonlijk voor in!