Printen in elk formaat, kleine en grote oplages in kleur en zwart-wit

Printen

In de winkel van Repro Baarn kunt u zelf uw documenten printen, in zwart-wit of kleur op A4 of A3-formaat. Ook kunt u zelf de uitdraaien voorzien van perforaties en alles meteen inbinden. Indien u daar hulp bij nodig heeft, assisteren de medewerkers in de winkel u graag. U kunt er ook voor kiezen om ons het werk te laten doen. U laat uw bestanden bij ons achter en kunt later het resultaat kant en klaar ophalen. Zeker als het gaat om meer ingewikkelde bewerkingen, is dat aan te raden.

Afwerken

Bij Repro Baarn maken we gebruik van de meest moderne technieken en beschikken we over geavanceerde apparatuur. Die machines staan niet allemaal in de winkel, aangezien voor de bediening enige kennis en ervaring noodzakelijk is. Maar u kunt er wel gebruik van maken! Dat betekent dat we met digitale printtechnieken drukwerkkwaliteit kunnen leveren. Bij Repro Baarn kunt u ook terecht voor het sorteren, vergaren, nieten, snijden, inbinden of lijmen van uw documenten. Wil u het gelamineerd hebben? Geen probleem.

Toepassingen

De mogelijkheden van digitaal printen en afwerken zijn enorm. Zo mogen we verschillende restaurants tot onze klanten rekenen, die met hun wisselende menukaarten graag gebruik maken van onze flexibiliteit. We bedrukken wekelijks voor verschillende organisaties posters en affiches, omdat ze qua oplage te klein zijn voor een drukkerij of heel snel moeten worden geleverd. Voor architecten en ingenieursbureaus maken we portfolioboeken, die ze elke keer weer kunnen actualiseren. En voor de feestdagen in december printen we vanaf oktober al allerlei wenskaarten, al dan niet voorzien van de geadresseerde.

Mailing

Met de digitale printstraat kan Repro Baarn volledig geautomatiseerd uw mailing verzorgen. Brieven worden netjes gepersonaliseerd vanuit uw database. Daarna worden die brieven gevouwen en meteen in de enveloppe gestoken, die we eerder ook hebben voorzien van uw campagnebeeld. Tenslotte sorteren we alles netjes en zorgen we voor een vlotte verzending. Het enige wat u hoeft te doen, is digitaal de noodzakelijke bestanden aanleveren.