Scannen en plotten zoals bouwtekeningen bij Repro Baarn

Scannen

De meeste moderne printers bieden tegenwoordig de mogelijkheid om een document te scannen. Dat is handig als je even een document wilt mailen naar je belastingadviseur of een oude foto op Facebook wilt plaatsen. Maar deze scanfunctie is niet de snelste en meestal blijft het formaat beperkt tot A4. Wat doe je met grotere documenten of met hoeveelheden die een mensenleven kosten als je het op die manier gaat doen? Dan kom je bij Repro Baarn. Wij hebben de apparatuur om snel en met de beste kwaliteit documenten te scannen en digitaal beschikbaar te maken. En u krijgt de bestanden netjes op CD-ROM, USB-stick of via Wetransfer in uw mail.

Plotten van bouwtekeningen

Zoals voor het scannen geldt dat de meeste mensen niet meer dan A4-formaat ter beschikking hebben, geldt dat ook voor het plotten van documenten. Zo zijn bouwtekeningen over het algemeen groter dan A4 en dan voldoet de standaard inktjet- of laserprinter niet meer. Bij Repro Baarn gaan we tot A0++ formaat. Dat is 91,4 x 250 cm! Niet alleen bouwtekeningen kunnen we op deze manier plotten. Ook uw affiches en posters krijgen kleur op onze machine. De bestanden kunt u digitaal bij ons aanleveren en wij zorgen voor de uitdraaien in het door u gewenste formaat in het aantal dat u wenst.

Halen of brengen?

Bouwbedrijven, architecten en installateurs die al veel met ons samenwerken, weten het intussen: als het moet, kan alles bij Repro Baarn. Het komt voor dat er met spoed scans moeten worden gemaakt van bouwtekeningen. Of dat er kopie├źn nodig zijn op groot formaat. Voor ons is dat geen probleem. We overleggen met u of de tekeningen worden verzonden of dat we het materiaal komen halen en ook weer bij u afleveren. Samen zorgen we ervoor dat u op tijd uw spullen heeft, zodat het werk door kan gaan.